SUSHI & MORE

SUSHI & MORE Wish Wok Paradise

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi & More. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 16:14 Aanrader!! Is al de 2de keer dat ik hier bestel en voor de 2de keer tevreden.
24 apr 2022 om 18:57 Altijd even lekker en vers! 10min te laat maar dat vonden we niet erg, als cadeautje kregen we 2 loempia’s ook deze waren heerlijk!
23 apr 2022 om 18:12 Super lekker!!! Genoten van het lekkere eten!!!
18 apr 2022 om 20:55 Dochter was tevreden, ik totaal niet. Er zat ongevraagd saus over, deze staat niet vermeld bij het product, anders had ik wel vermeld dat ze er niet over moest, nu vond ik t niet te eten!!
15 apr 2022 om 22:13 Lekker vers, lekker warm en stipt op tijd!
4 apr 2022 om 23:25 Echt goeie
31 mrt 2022 om 22:05 Lekker eten, niks om op aan te merken en de bezorgtijd kwam overeen met de aangegeven tijd. Kortweg fantastisch
30 mrt 2022 om 17:28 Erg vriendelijk personeel. Er was geen zalm sashimi. Ik werd daarover gebeld en er werd mij een mooi alternatief aangeboden. Vlotte en vriendelijke bezorging.
16 mrt 2022 om 23:31 Sushi super lekker en vers. Bezorger super vriendelijk.
5 feb 2022 om 20:47 Hele vriendelijke service. Ze hebben op voorhand gebeld om te melden dat de delivery wat later ging komen & ze hebben een extra attentie bij de bestelling gedaan. Mooi opgelost en het eten is super lekker!
5 feb 2022 om 12:06 Weer heerlijke sushi gehad, altijd stipt optijd geleverd en alles mooi verpakt. Wij zijn vaste klant!
2 feb 2022 om 21:05 Zeer lekker en warm eten, en mooi op tijd geleverd.