SUSHI & MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi & More. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 22:32 De chicken fried rice was niet beschikbaar, maar we mochten een ander gerecht in de plaats uitkiezen en kregen wat extra als compensatie. Top service en heel lekker!
12 nov 2022 om 19:56 Ik zou graag mij onderstaande recensie willen veranderen. Ik ben jaren klant en zeer tevreden van hun eten en zeker van hun service. Het kan eens gebeuren dat er iets misloopt en dat is menselijk. Maar het is de service dat ook telt en ze zijn top!!!
7 nov 2022 om 8:27 Ik ben altijd zeer tevreden geweest van jullie. Maar dit maal heb ik mijn sushi volledig moeten weggooien. Er zat iets in dat niet meer goed was. Ik denk de mango of de avocado. Vond dit echt spijtig!
19 okt 2022 om 20:24 Top!!! Gewoonweg lekker!
16 okt 2022 om 21:08 Top service! Heerlijke sushi!! Gewoonweg top!
1 okt 2022 om 13:03 Eten was lekker, vers en warm.
19 sep 2022 om 22:19 Prima zoals altijd
10 sep 2022 om 20:15 Zeer snelle levering. Juiste uur en vriendelijke man ondanks de plotse stortregen
22 aug 2022 om 19:22 Sushi was bussin, goede stuff. Was op tijd geleverd en heb mezelf een foodcoma gegeten.
29 jul 2022 om 21:03 Beetje te laat maar viel reuze mee. Eten is super lekker!
3 jul 2022 om 23:02 Vriendelijk. Loempia’s lekker. Sushi mocht beter.
2 jul 2022 om 20:16 Lekkere sushi. Mocht wel iets meer zijn voor de prijs. Op tijd bezorgd.